Çamaşırhanedeki ilişkiye 8 milyonluk şantaj! Tüm İstanbul bu olayı konuşuyor

Çamaşırhanedeki ilişkiye 8 milyonluk şantaj! Tüm İstanbul bu olayı konuşuyor
İstanbul’da üniversite öğrencisi genç kızın yurt çamaşırhanesinde tecavüze uğradığı iddiasının ardından ortaya çıkan 8 milyonluk şantaj ortalığı karıştırdı.

Halk TV’den Seyhan Avşar’ın haberine göre herkes tarafından bilinen bir üniversitede okuyan Deniz Ö. ve Sarp T. isimli iki öğrenci arkadaşlarıyla birlikte alkol aldı, Deniz Ö. sonrasında oradan ayrıldı.

Yolda düşen genç kız Sarp T.’yi aradı ardından “Ellerim acıyor, iyi değilim gelmen lazım” diyerek mesaj attı.

Soyunma Tuzaklı Şantaj - Atamer Avukatlık Bürosu

Genç kızın yardıma ihtiyacı olduğunu düşünen Sarp T. yanına gitti. Genç kızın çamaşırhanede çamaşırları olduğunu söylemesi üzerine iki genç aşağı indi, burada ilişkiye girdi.

İddiaya göre olayın ardından Sarp T.’yi arayan bir avukat kendisinden 8 milyon lira isteyerek tehdit etti aksi takdirde tutuklanacağı söyledi.

Şantaj Suçu ve Cezası - TCK 107 - Av. Fatih Yaşar

Genç kız kendisine tecavüz edildiğini iddia ederek Sarp T. hakkında şikayetçi oldu.

Kimseye tecavüz etmediğini, genç kızla rızası dahilinde birlikte olduklarını söyleyen Sarp T. ifadesinde olayı şöyle anlattı:

mmmmm.jpg

“RIZASI DAHİLİNDE SEVİŞMEYE BAŞLADIK”

Olay tarihinde birlikte aynı yurtta kalmaktaydık. O gün arkadaşlarımızla buluştuk, sohbet ettik. Deniz, arkadaşlarımızın yanında beni dudağımdan, boynumdan öptü. Hatta, Toprak isimli arkadaşımız bu durumdan rahatsız olup yanımızdan ayrıldı. Deniz, yanımızdan ayrıldıktan 20 dakika sonra telefondan beni aradı. Aramaları duymamışım. Daha sonra WhatsApp üzerinden 'ellerim acıyor' diye mesaj attığını görüp kendisine dönüş yaptım. 'İyi değilim, gelmen lazım' diyerek beni çağırdı. Yanına gidince ellerini gösterdi. Çamaşırhanede çamaşırı olduğunu söyledi. Bu sebeple birlikte aşağıya indik. Çamaşırhanede rızası dahilinde sevişmeye başladık.

Mahkeme, Hakimlik Kavramları: Ceza Yargılamasının Ana Aktörleri - Avukat Ali DENİZ

GÖRGÜ TANIKLARI RIZA İLE ÖPÜŞTÜ DEDİ

Başsavcılığın dinlediği görgü tanıkları da Deniz Ö.'nün Sarp T. ile rızası ile öpüştüğünü şüphelinin herhangi bir zorlamasına şahit olmadıklarını söyledi.

Deniz Ö'nün avukatının ise Sarp T. ile uzlaşmak için arayıp mesajlar gönderdiği tespit edildi. Tüm bu gerekçelerle Savcılık Sarp T. hakkında takipsizlik kararı verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar