Çalıntı kulaklıkla Rus askeri takibi...

Çalıntı kulaklıkla Rus askeri takibi...
Ukrayna'nın Gostomel şehrinde Vitali Semenets adlı bir kişi, Rus askerleri tarafından evinden çalınan kablosuz kulaklığı sayesinde askerlerini konumunu adım adım takip etti.

ÇALINTI KULAKLIKLA RUS ASKERİ TAKİBİ...

Semenets’in paylaşımına göre, kulaklıkların sınırı geçerek Belarus''a ve ardından Rus birliklerin Donbass''a saldırıya hazırlanmak için toplandığı Rusya’nın Belgorod bölgesindeki Kukuyevska şehrinde olduğu görüldü. Sements, "Teknoloji sayesinde Rus askerleri tarafından Gostomel’deki evimden çalınan kulaklıklarımın nerde olduğunu biliyorum" dedi.
 
Rus askerlerinin Ukrayna’nın Gostomel şehrindeki evini yağmalaması sonrası evine dönen Vitaliy Semenets adlı vatandaş, kablosuz kulaklığının nerede olduğunu merak ederek, uygulama üzerinden kulaklığının yerini öğrenmeye çalıştı. Semenets, uygulama sayesinde Rus askerleri konumunu adım adım takip ederek, sosyal medya hesabı üzerinden askerlerin harita üzerindeki konumunu paylaştı.
 

 
YAĞMALADIKLARI EŞYALARI EVLERİNE GÖNDERİYORLAR
 
Öte yandan Belarus''ta bulunan bir postaneye ait güvenlik kamerası görüntülerinde, Rus askerlerinin Ukraynalıların evlerinden yağmaladıkları ve aralarında çamaşır makinesi, dizüstü bilgisayar ve elektrikli scooter gibi ürünlerinde bulunduğu eşyaları paketleyerek Rusya’daki evlerine gönderdiği görülmüştü. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar