Çakarlı aracıyla dehşet saçtı... Önünü kestiği sürücüyü defalarca bıçaklayıp kayıplara karıştı

Çakarlı aracıyla dehşet saçtı... Önünü kestiği sürücüyü defalarca bıçaklayıp kayıplara karıştı
Hadımköy'de çakarlı minibüs sürücüsü, trafikte tartıştığı aracın önünü kestiği bir kişiyi 5 yerinden bıçakladı. 

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy'de meydana geldi. İddiaya göre 34 PML 55 plakalı çakarlı minibüsün sürücüsü M.E.U,  seyir halindeyken yol verme tartışması yaşadığı Dadaş Aras'ın önünü kesti. Minibüsünde çakar bulunan M.E.U. ile Aras arasında tartışma çıktı.  

Tartışma sırasında önü kesilen Dadaş Aras, cep telefonu ile yaşananları ve araçta bulunan çakarı kaydetmeye başladı. Aras'ın görüntüleri çektiği sırada M.E.U.'nun küfürler ettiği ve tehditler savurduğu duyuldu. Bir süre sonra telefon kaydı son bulurken saldırgan, Dadaş Aras'ı 5 yerinden bıçakladığı öğrenildi. Çevrede bulunan vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Aras, ambulans ile hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri de araç üzerinde parmak izi çalışması yaparak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

İşte o görüntüler:

 

Bıçaklanan Dadaş Aras'ın akrabası olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısı yaşananların görüntüsünü paylaşarak, çakarlı aracın sahibinin zengin bir fabrikatörün oğlu olduğunu söyledi.

Twitter'da @masal_ortusu nicki ile paylaşım yapan hesabın aktardıkları şöyle:

Dün öğleden sonra trafikte sırf selektör yaptı diye çakarlı araçla akrabamın yolunu kesip 6 yerinden bıçakladılar. Bıçaklayan kişi zengin bir fabrikatörün oğlu Muhammed Enes Uysal. Ve hala yakalanmış değil. #MuhammedEnesUysalTutuklansın

Babasının gücünü kullanıp olayı örtbas etmeye çalışıyorlar. Ayrıca üzerinde bulunan yüklü miktarda parayı da gasp etmişler. Dün ameliyat oldu, şu anda hayati tehlikesi yok. Ama şahıs hala kayıp. Videodaki araç terk edilmiş bir halde bulundu. #MuhammedEnesUysalTutuklansın

masal-ortusu.png

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar