'Caiz mi hocam' diye klip çeken imam 'hizmetli' olarak sürüldü

'Caiz mi hocam' diye klip çeken imam 'hizmetli' olarak sürüldü
Manisa’nın Kırkağaç ilçesindeki Ören Camii’nde görev yapan din görevlisi Fatih Ardıç, yolsuzlukları ve ekonomiyi eleştirdiği ‘Caiz mi Hocam’ isimli şarkısının ardından Kırşehir’in Mucur ilçesine ‘hizmetli’ olarak sürüldü.

 

Manisa''nın Kırkağaç ilçesinde Ören Camii''nde görev yapan imam Fatih Ardıç, her geçen gün derinleşen ekonomik kriz, işçi ve emekçinin açlık sınırının altında ücret alması ve halkın geçim sıkıntı içerisinde olmasını ‘Caiz mi Hocam'' isimli şarkı yaptı ve klibini çekti. Ardıç''ın Diyanet''i ve din adamlarını da çok sert sözlerle eleştirdiği ‘Caiz mi Hocam'' isimli şarkıya çekilen klip sosyal medyada da yayınlandı ve kısa süre içerisinde çok sayıda kişi tarafından izlendi. Ve ardından olanlar oldu. 

tykl

İMAMDI HİZMETLİ OLARAK SÜRÜLDÜ
İmam Fatih Ardıç, "Caiz mi Hocam" isimli şarkısı yayınlamasının ardından Kırşehir’in Mucur ilçesine ‘hizmetli’ olarak atandı. Ardıç, "Diyanet’ten, çok büyük bir suçluymuşum gibi soruşturma Ankara''dan geldi. Normalde bizim görev mahallinde Manisa''dan müfettişler gelir. Sanki ben bir terör suçluymuşum gibi Ankara''dan başmüfettişler beni sorguladı; 3 saat, 3 buçuk saat sorgu oldu" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar