Buz hokeyi maçında pateni rakibin boynunu kesti! İzleyenler şoke oldu

Buz hokeyi maçında pateni rakibin boynunu kesti! İzleyenler şoke oldu
İngiliz profesyonel buz hokeyi kulübünü sarsan feci olay izleyenleri şoke etti. Nottingham Panthers'ta forma giyen Adam Johnson, maç esnasında rakibin pateninin boynuna çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İngiliz profesyonel buz hokeyi kulübü Nottingham Panthers ve Sheffield Steelers arasında gerçekleşen Challenge Kupası maçında izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı. Maçın 35. dakikasında tüm herkesi korkutan bir kaza meydana geldi. Maçın ortasında rakibinin pateninin boynuna çarpmasıyla yerde kalan 29 yaşındaki Adam Johnson hayatını kaybetti.

RAKİBİNİN PATENİ BOYNUNU KESTİ!


İlgiyle takip edilen ve Nottingham Panthers ile Sheffield Steelers arasında oynanan Challenge Kupası maçının 35. dakikasında rakibinin müdahalesi sonrası boynu kesilen ve yerde kalan 29 yaşındaki ABD'li oyuncuya ilk müdahale, saha kenarlarındaki sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

PATEN DARBESİ SONRASI HAYATINI KAYBETTİ


Ünlü sporcu Johnson, yapılan tüm müdahaleye rağmen boynuna aldığı paten darbesi sebebiyle hayatını kaybetti.

Nottingham Panthers Kulübü ise yaşanan olayı "çılgın kaza" olarak ifade etti ve büyük üzüntü duyduklarını duyurdu. Spor kulübü oyuncunun ailesine, arkadaşlarına ve sevenlerine de başsağlığı dileklerinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar