Trafik ışıklarında kendini yere attı: Pes dedirtti!

Trafik ışıklarında kendini yere attı: Pes dedirtti!
Büyükçekmece’de trafikte pes dedirten olay yaşandı. Trafik ışıklarında duran araçların önüne gelen yabancı uyruklu kadın, kendini yolun ortasına bıraktı. Kadının, Türkiye’de oturma izninin bitmesinden dolayı bu eylemi gerçekleştirdiği belirtildi. O anlar telefon kamerasına yansıdı.

Dün öğle saatlerinde Pınartepe Mahallesi Turgut Özal 1.Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, iddilara göre, cadde üzerindeki trafik ışıklarında yolun ortasına giden yabancı uyruklu kadın, kendini yere bıraktı. Şahıs, eyleme birkaç kez devam etti. Olaya tanık olan çevredeki esnaflar şaşkınlık içerisinde müdahale ederek kadını yakındaki bir benzin istasyonuna götürdü. Ardından durum polis ekiplerine ihbar edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kadını sorguladı. Sorguda kadın, Türkiye’deki oturma izninin bitmesinden dolayı bu eylemi yaptığını söyledi. Kadının kendini yere attığı o an çevredekilerin cep telefonuna yansıdı.

Olay hakkında konuşan Yusuf Saray, şu açıklamalarda bulundu:

“Kadın kendini yere atıp yolun ortasında bıraktı. Daha sonra iki adam geldi ve kadını yerinden kaldırarak benzin istasyonuna götürdüler. Biz ilk başta madde etkisinde olduğunu düşünerek yanına yaklaşmadık.” (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar