Büyükçekmece’de tarihi ahşap bina alev alev yandı

Büyükçekmece’de tarihi ahşap bina alev alev yandı
Büyükçekmece'de bulunan üç katlı ahşap binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Büyükçekmece’de Mimar Sinan Mahallesi Cumhuriyet 2. Caddesi'nde yer alan metruk haldeki 3 katlı tarihi ahşap binada çıkan yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Saat 23.30 sularında meydana gelen olayda, cadde üzerinde bulunan tarihi binanın içerisinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

YANGIN ÇIKIŞ NEDENİ ÖĞRENİLEMEDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Alevlerin yükseldiği binaya hızla müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Olay sırasında binada bulunan herhangi bir kişiye ait bilgiye ulaşılamazken, yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi.

aw155970-02.jpgYangın anları, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde alevlerin yüksekten sıçradığı ve binanın alev alev yanışı net bir şekilde görülüyor. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde olası bir facia önlendi. Yangın sonrasında tarihi ahşap bina ise ciddi hasar gördü. Olay yerinde inceleme başlatan yetkililer, yangının tamamen kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar