Büyük aşk sona erdi! "Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile Devrim Özkan ayrıldı

Büyük aşk sona erdi! "Galatasaray'ın yıldızı Lucas Torreira ile Devrim Özkan ayrıldı
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Lucas Torreira ile ünlü oyuncu Devrim Özkan arasındaki büyük aşk, sosyal medyada yaşanan takip kriziyle sona erdiği iddia edildi.

Bir süredir ilişkilerini sosyal medya üzerinden paylaşımlarla duyuran çift, birbirlerini takipten çıkarak ve daha önce paylaştıkları fotoğrafları profillerinden kaldırarak ayrılık kararı aldıklarını açıkladı.

Aşklarını Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricio'nun doğum günü partisinde kamuoyuna duyuran çift, samimi pozlarıyla dikkat çekmiş ve evlilik hazırlıklarına başladıkları yönünde dedikodulara neden olmuştu.

65995981469fe267-w1200xh945.webp

BİRBİRLERİNİ TEK HAMLEDE SİLDİLER

Torreira, aşkını sosyal medya hesabından ilan ederek, ilişkilerinin ciddiyetini vurgulamıştı. Ancak bugün ortaya çıkan ayrılık haberleri, çiftin arasındaki ilişkinin sona erdiğini gösterdi. İkilinin takip krizi ve paylaşımlarını kaldırmaları, ayrılık rüzgarlarının estiği yönünde spekülasyonlara neden oldu.

65995971e8467649.webp

Öte yandan, çift hakkında daha önce ortaya atılan "evleniyorlar" iddiaları da gerçeklik kazanmamış gibi görünüyor. İddialara göre, çift, Süper Lig sezonunun sona ermesinin ardından evlenmeyi planlıyordu ve hem İstanbul'da hem de Torreira'nın ülkesi Uruguay'da iki düğün yapacaklardı.

Taraftarlar ve magazin dünyası, bu beklenmedik ayrılık haberine şaşkınlıkla tepki gösterirken, çiftin ayrılık nedenleri hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar