Büyüğe el kalkmaz ama bu adam dayağı hak etti! Vapurda oturan gence öyle bir hareket yaptı ki...

Büyüğe el kalkmaz ama bu adam dayağı hak etti! Vapurda oturan gence öyle bir hareket yaptı ki...
İstanbul'da bir adam, vapurda oturan tanımadığı bir gencin saçlarını yaktı. Saçının yakıldığını fark eden genç yerinden zıplarken, karşısında gördüğü adama tekme tokat saldırdı... O anlar İBB'nin kameralarına yansıdı.

Kavga ve gürültünün eksik olmadığı toplu taşıma araçlarında, daha önce yaşananları dahi sıradan bırakacak bir gariplik meydana geldi.

İstanbul'da şehir hatlarında bir adam, elinde bulunduğu çakmakla tanımadığı bir gencin saçlarını yaktı. Uzun saçlı gencin arkasına geçerek, saçlarını tutuşturan ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden adam, mağdur genç tarafından fark edilince vapurda büyük bir arbede yaşandı.

SAÇLARI YANINCA ÇILGINA DÖNDÜ!

Saçlarının yandığını anlayan genç, yerinden sıçrayarak ateşi söndürmeye çalıştı. Kısa sürede saçlarını söndürmeyi başaran genç, yaşlı adamın karşısına geçerek saldırdı. Çevredekiler nelerin yaşandığını anlayamazken, kavga eden iki tarafı sakinleştirmeye çalıştı.

Yaşlı adamın, tanımadığı gencin saçlarını neden yaktığı bilinmiyorken, kavga anları ve öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kameralarına yansıdı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar