Bütün emeklileri sevindirecek haber! 2 bin 750 TL anında hesaplara yatıyor

Bütün emeklileri sevindirecek haber! 2 bin 750 TL anında hesaplara yatıyor
Türk Ekonomi Bankası tarafından emekliler için çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda banka maaşını taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emekliler 2bin 750 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Daha önce bu ödeme 2 bin ile 2 bin 500 lira arasında olurken yeni zamlar ile beraber 2 bin 750 TL'ye kadar yükseltildi.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB’e taşıyan müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası başlattı. Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterilere promosyon ödemesi yapacak. Bu promosyon ödemesi ise 2750 TL'ye kadar çıkabilecek. 

TOPLAM 2 BİN 500 LİRA ÖDÜL

Ayrıca TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

ÖZEL HİZMET HATTI BULUNUYOR

Konu ile alakalı olarak TEB’in emekli müşterileri için özel bir hizmet hattı bulunduğu da belirtilerek emeklilerin bu hattan ve Bireysel İnternet Şube ile CEPTETEB Mobil uygulamadan yapacakları EFT/FAST ve havale işlemlerinden ücret almadığı bildirildi. Ayrıca TEB şubelerinde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim olanağı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine yüksek faiz ve ATM’lerden yüksek çekim limiti, TEB’in emeklilere özel paketinde yer alan diğer hizmetleri arasında yer aldığı paylaşıldı.

MOBİL YA DA İNTERNET ŞUBEDEN

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler şubeyi ziyaret etmelerine gerek kalmadan mobil veya internet şubeden müracaatlarını yapabiliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar