Butik işleten kadının kirası 8 bin liradan 100 bin liraya çıkarıldı! Çıkmayınca mafya gönderdiler

Butik işleten kadının kirası 8 bin liradan 100 bin liraya çıkarıldı! Çıkmayınca mafya gönderdiler
İstanbul’da butik işleten bir kadın 8 bin 600 TL'lik kiranın 100 bin TL'ye çıkarılmasını kabul etmeyince mal sahipleri tarafınca silahla tehdit edildiğini iddia etti. İşletmeci kadın “Can ve mal güvenliğim yok” dedi.

Fahiş konut / iş yeri kiralarına ilişkin fahiş fiyat tartışmaları sürerken, İstanbul’da butik işleten bir kadının 8 bin 600 TL kirası 100 bin TL’ye çıkartıldı. Bu talebi kabul etmeyen kadının silah zoruyla tehdit edildiğini öne sürdü.

Banu Yöndenli, Bostancı'daki bu dükkanı 1 yıl önce butik olarak kiraladı. 7 ay önce de mal sahibi değişti. İddiaya göre Yöndenli'nin başına o günden sonra gelmeyen kalmadı.

SİLAHLA TEHDİT SAVURDULAR

Show Haber'in haberine göre mal sahibinin adamları silahlarla geldi, 'Bu dükkanı boşaltacaksın' diye tehditler savurdu. Yetmedi son olarak da su ve elektrik sayaçlarını çalıp gittiler.

'KADIN İŞLETMECİ OLDUĞUM İÇİN TEHDİT ALIYORUM'

Yaşadıklarını anlatan kadın, "Zorla çıkartmaya çalışıyorlar. Sayaçlarımızı söktürüyorlar, silahlı mafya gönderiyorlar. Can ve mal güvenliğim yok. Sadece kadın işletmeci olduğum için tehdit alıyorum. Bu dükkandan 100 bin TL kira istiyorlar. 'Sizin erkeğiniz yok mu' diye bize geliyorlar" ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2023-09-21-08-spua.webp

kiranin-8-binden-100-bin-tlye-cikmasini-kabul-etmeyen-kadin-isletmeci-adamlari-silahlarla-geldi-can-ve-mal-guvenligim-yok-4ly2.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar