Bursa’da zincirleme kaza: 3 yaralı

Bursa’da zincirleme kaza: 3 yaralı
Bursa İnegöl'de zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada üç kişi yaralandı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Olay, Mahmudiye Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde gerçekleşti.

ARAÇLAR SAVRULDU

Kaza, ara sokaktan çıkan Halil İbrahim S. (69) yönetimindeki 16 P 7238 plakalı minibüs ile cadde üzerinde seyir halinde olan Serkan A. (39) idaresindeki 16 M 06100 plakalı özel halk otobüsü ve Emre K. (23) yönetimindeki 16 BBC 678 plakalı motosikletin çarpışmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle araçlar savruldu ve sürücüler yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hızla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği araştırılıyor.

Kazanın yaşandığı cadde üzerindeki trafik yoğunluğu ve çarpışmanın şiddeti nedeniyle çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Yetkililer, kaza sonrası trafik akışının bir süreliğine aksadığını belirtirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık personeli sevk edildi.

Kaza sonrası İnegöl Devlet Hastanesi'nde yoğun bir hareketlilik yaşanırken, yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar