Bursa'da tur otobüsü aydınlatma direğine çarptı

Bursa'da tur otobüsü aydınlatma direğine çarptı
Bursa'da tur otobüsü kaza yaptı. Kazada araç yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, yağışlı hava nedeniyle tur otobüsü yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Kazada, aralarında Katar ve Endonezya vatandaşlarının da bulunduğu 10 turist yaralandı, bunlardan birinin durumu ise ağır.

Olay, Panayır Mahallesi İstanbul Caddesi'nde saat 21.00 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, İstanbul'a gitmekte olan ve içerisinde Katar ve Endonezya'dan gelen turistleri taşıyan 34 CKJ 448 plakalı tur otobüsü, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir beton aydınlatma direğine çarptı. Otobüs, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savruldu ve durabildi.

Kazada, araç içerisinde bulunan 10 turist yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra yaralılar, çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği düşünülen kazanın detayları, polis tahkikatı sonucunda netlik kazanacak. Kazada yaralanan turistlerin sağlık durumları ise yakından takip ediliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar