Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasında iki kişi kovalamaca sonucu yakalandı!

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasında iki kişi kovalamaca sonucu yakalandı!
Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden Osman A. (23) ve Abdulkadir E. (24) polislerin uyarılarına rağmen kaçtı. Kısa sürede yakalanan ikilinin asker kaçağı olduğu öğrenildi.

Bursa'da sokağa çıkma ihlal eden Osman A. (23) ve Abdulkadir E. (24) polislerin uyarılarına rağmen kaçtı. Kısa sürede yakalanan ikilinin asker kaçağı olduğu öğrenildi.

kactiklari-polise-5-kilometre-sonra-yakalanan-ikili-asker-kacagi-cikti-1143-dhaphoto1-1.jpg

Bursa Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi'nde Motosikletli Yunus Timleri, bir aracın kendilerini görünce kçamaya çalıştığını fark etti. Ekipler harekete geçerek otomobili 5 Kilometre  süren kovalamaca sonunda Şirinevler Caddesi üzerinde kıstırıp, yakaladı.

 

kactiklari-polise-5-kilometre-sonra-yakalanan-ikili-asker-kacagi-cikti-1143-dhaphoto5.jpg

UYUŞTURUCU İLE YAKALANDILAR

Sürücü Osman A. ile beraberindeki arkadaşı Abdulkadir E.’nin izin belgeleri olmadığı belirlendi. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu ile uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat bulundu.

 

kactiklari-polise-5-kilometre-sonra-yakalanan-ikili-asker-kacagi-cikti-1143-dhaphoto8.jpg

"ASKER KAÇAĞI OLDUĞUM İÇİN KAÇTIM"

Şüphelilerden Abdulkadir E., “Asker kaçağı olduğumuz için kaçtık. 200 kilometre kaçtık. Arabayı arkadaşım kullanıyordu. Uyuşturucuyu kullanıyoruz, satmıyoruz” dedi. Osman A. da “Asker kaçağıyım. Polisi görünce korktum, geri geri gitmeye başladım. Zaten evden yeni çıkmıştım. Kaçamadan yakalandık” diye konuştu.

Osman A. ve Abdulkadir E.’ye sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri için toplam 6 bin 300 lira ceza uygulandı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, Yavuz Selim Polis Merkez Amirliği’ne götürüldü.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar