Bursa'da otomobille motosiklet çarpıştı! Yaralılar var

Bursa'da otomobille motosiklet çarpıştı! Yaralılar var

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 22.30 civarında Kemalpaşa Mahallesi'nde, Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. Yolun ortasında ilerleyen Yusuf K. (23) isimli sürücüye ait motosiklet, aniden dönüş yapmak üzere olan Tasin K. (53) idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet, kaldırıma çarparak sürücüsü Yusuf K. ve arkadaşı Kerman T. (24) havalandı ve yaklaşık 30 metre sürüklendi.

aw169064-01.jpg

Kazada motosiklette bulunan 2 kişi ile otomobildeki yolcular Libas K. (51) ve Yemenhanım K. (61) yaralandı. Neyse ki, İnegöl Belediyesi Gastro İnegöl restoranında çalışan personel, hızla olay yerine ulaşarak yaralılara yardım etti. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

aw169064-03.jpg

Kaza anı, bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansırken, kaldırımda yürüyen bir kadının ölümden son anda kurtulduğu 5 saniyelik kritik anlar da kamera görüntülerine yansıdı.

Polis, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı.