Bursa Nilüfer Kadın Korosu Kıbrıs'ta sahne alacak

Bursa Nilüfer Kadın Korosu Kıbrıs'ta sahne alacak
Sosyal sorumluluk projelerine destek maksatlı bugüne kadar 174 konser vermiş olan Bursa Nilüfer Kadın Korosu 175.konserini davetli olarak gideceği Kıbrıs'ta verecek.

Kıbrıs Halk Dansları ve Sanat Merkezi''nin (HAD-SAM),4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, 6 Mayıs 2023 tarihinde "10.Yıl Kültür Gecesi"nde Lefkoşe Atatürk Kültür Merkezi''nde konser verecek.

Koro Şefi Dr.Aysel Gürel "175 kişiden oluşan koromuzun 175.konserini Kıbrıs''da verecek olmamızdan heyecanlıyız. Bugüne kadar Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Letonya, İtalya, Hollanda ve Portekiz''de olmak üzere 7 ülkede konser verdik. Verdiğimiz konserlerle Türk Müziği ve Türk Kültürünü tanıttık. Ülkemizin kültürel müzik zenginliğini tanıtıyor olmaktan büyük gurur duyuyoruz.6 mayıs tarihinde de konser vermek üzere Kıbrıs''a davet edildik. Kıbrıs Türklerine konser verecek olmaktan çok mutluyuz.

Konserimizde Anadolumuzun farklı yörelerinden türküler seslendirirken, farklı müzik türlerinden Kıbrıs''lılara örnekler sunacağız" dedi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar