Burdur’da yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu

Burdur’da yalnız yaşayan yaşlı adam evinde ölü bulundu
Burdur’da yalnız yaşayan yaşlı adamdan uzun süre haber alınamayınca polise haber verildi. Yaşlı adam evinde ölü bulundu.

Burdur'un İlyas Köyü'nde yalnız yaşayan Süleyman Sonaç (80), bir süredir kendisinden haber alınamaması üzerine endişe verici bir durumla karşılaşıldı.

Komşuları, uzun süredir evinden ses çıkmaması üzerine endişelenerek Sonaç'ın evine gitmeye karar verdiler.

Kapıyı çalmalarına rağmen cevap alamayan komşuları, pencereden içeri bakarak durumu kontrol etti. Bu esnada yaşlı adamı yerde hareketsiz halde gören komşuları, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri, yaşlı adamın evine ulaştı. İtfaiye ekipleri tarafından kapının açılmasının ardından içeriye giren sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Süleyman Sonaç'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının yaptığı çalışmalar sonucunda, yaşlı adamın cansız bedeni Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşlı adamın ölümüyle ilgili olarak başlatılan inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Sonaç'ın ölümü, köyde ve çevresinde derin üzüntüye neden olurken, yakınları ve komşuları tarafından büyük bir şok ve üzüntüyle karşılandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar