Burcu Esmersoy'un yeni beslenme yöntemi!

Burcu Esmersoy'un yeni beslenme yöntemi!
Manken ve sunucu Burcu Esmersoy bu ay Alem Dergisi'nin kapak kızı oldu. Esmersoy, verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Burcu Esmersoy'un yeni beslenme yöntemi!

Manken ve sunucu Burcu Esmersoy bu ay Alem Dergisi'nin kapak kızı oldu. Burcu Esmersoy, verdiği röportajda 3 aydır tek öğün beslenme yöntemini uyguladığını açıkladı.Bu yaz tatilini Bodrum’da geçiren güzel sunucu özel hayatından iş hayatına kadar bir çok şeyi anlattı.
"BU DEFA TATİLİ TADINI ÇIKARDIM"
Yazının çok güzel geçtiğini söyleyen Esmersoy “İlginç bir şekilde çok güzel geçiyor. Yıllardır iş yoğunluğundan dolayı yapamadığım tatillerin acısını çıkartırcasına bir yaz oluyor benim için. Önceden hep plan, program yapar sonra toplamda 11-12 gün dinlenebilir, tatilden bir şey anlamaz hep hayıflanırdım. Bu kez programımı çok daha rahat organize ettim şehre dönüp işimi yapıp tekrar tatile döndüğümde sıkıntı olmuyor".
Yıllardır aldığı ama giyemediği bikini, mayo, yazlık elbiselerini ne varsa bu yaz gün yüzene çıktığını vurgulayan Esmersoy, "Formda kalmak için 3 aydır tek öğün besleniyorum. Ama herkes kendine uyan yöntemi bulmalı ve uygulamalı. Bana bu uyuyor" dedi.

Röportajda çocukluk yıllarından da bahseden ünlü sunucu, yaşadığı zorlu sürecin kendisini güçlendirdiğini belirtti: “Bendeki travmalar, kendi ayakları üzerinde durmanın kıymetini iyi bilen bir insan olmamı sağladı.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar