Burak Yılmaz'dan jest! Eski hocasına sahip çıktı!

Burak Yılmaz'dan jest! Eski hocasına sahip çıktı!
Lille'de 2020-21 sezonunda Christophe Galtier ile birlikte efsanevi bir şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz, eski hocasını unutmadı.

Galtier ile ilgili çıkan haberlere karşı eski hocasını savunan Burak Yılmaz, Instagram''dan hikâye atarak Fransız teknik direktörün iyi bir insan olduğunu vurguladı.

A Millî Takım''ın eski golcüsü, "Bugün haberleri okudum ve bir şeyler söylemem gerektiğini hissettim. Galtier ile çalıştığım süreç boyunca, ondan dinim ya da ırkım hakkında hiçbir olumsuz davranış hissetmedim. O harika bir teknik direktör ve aynı zamanda harika bir insan’ açıklamasında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Çarşamba günü öğleden sonra RMC Sport''ta yayınlanan habere göre, Nice''in eski sportif direktörü Julien Fournier, Christophe Galtier''in Nice teknik direktörüyken Nice kadrosuyla ilgili kendisine gönderdiği maili paylaştı. Julien Fournier''in paylaştığı mailde şu ifadeler yer aldı: "Takımda çok fazla siyahi oyuncu var ve takım, cuma günleri namaza giden pisliklerden oluşuyor. "Bu kadar siyahi ve müslüman olmaz. Bu takım, bana göre değil."

Raporlara göre bu yorumların ardından PSG''nin müslüman olan kulüp sahipleri, Christophe Galtier tarafından söylendiği iddia edilen yorumlara yönelik soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar