Burak Tolunay Sekin kimdir? Galatasaray'a transfer olan Burak Tolunay Sekin kaç yaşında, nereli, kimin oğlu?

Burak Tolunay Sekin kimdir? Galatasaray'a transfer olan Burak Tolunay Sekin kaç yaşında, nereli, kimin oğlu?
Galatasaray'ın yeni transferi Burak Tolunay Sekin oldu. Birçok kişi transferin ardından Burak Tolunay Sekin'in hayatını merak etmeye başladı. Burak Tolunay Sekin kimdir? Galatasaray'a transfer olan Burak Tolunay Sekin kaç yaşında, nereli, kimin oğlu?

Burak Tolunay Sekin kimdir?

İzmir'de PKK terör örgütünün gerçekleştirmek istediği saldırıyı engelleyerek kahramanca şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısında futbol oynadıktan sonra Galatasaray'a transfer oldu. Bu transferle gündeme gelen Burak Tolunay Sekin'in kim olduğu ve hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Burak Tolunay Sekin kimdir? Galatasaray'a transfer olan Burak Tolunay Sekin kaç yaşında, nereli, kimin oğlu?

BURAK TOLUNAY SEKİN KİMDİR?

Burak Tolunay Sekin, 7 Ocak 2006 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Henüz genç yaşına rağmen futbol kariyerinde gelecek vaat eden bir yetenek olarak dikkat çekmektedir. Babası Fethi Sekin, 5 Ocak 2017 tarihinde PKK terör örgütünün İzmir Adliyesi önünde gerçekleştirmek istediği terör saldırısını engelleyerek büyük bir felaketi önleyerek kahramanca şehit düşmüştür.

Galatasaray'a transfer olan Burak Tolunay Sekin'in bu adımı, hem spor camiasında hem de kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştır. Burak Tolunay Sekin'in İzmir'den yetişen genç bir futbolcu olarak Türk futboluna katkı sağlaması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar