Burak Deniz kendisini öven ünlü haber spikerine meydan okudu

Burak Deniz kendisini öven ünlü haber spikerine meydan okudu

Hande Erçel ile başrolünü paylaştığı FOX’un yeni dizisi ‘Bambaşka Biri’nde ünlü bir haber spikerini oynayan Burak Deniz, kendisini öven Emre Buga’ya sosyal medya hesabından meydan okudu.

Hande Erçel ile Burak Deniz’i yıllar sonra buluşturan ‘Bambaşka Biri’, 11 Eylül Pazartesi akşamı birinci bölümüyle ekranlarda yer alacak.

Tims&B Productions imzalı dizide iki kişilikli ‘spiker Kenan’ rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu Burak Deniz’in ‘Bambaşka Biri’nin ilk tanıtımında haber sunduğu görüntülerle büyük beğeni toplayarak dikkatleri üzerine çekti.

‘İŞİNİ ELİNDEN ALICAM’

Burak Deniz’in ‘spiker Kenan’ olarak başrolünde yer aldığı ‘Bambaşka Biri’nin tanıtım filmini Instagram hesabından paylaşan ünlü haber spikeri Emre Buga, “Şükür aynı saatlerde yayında değiliz. Yakışır” notunu düştü. Oyuncu Deniz ise ünlü spiker Buga’nın paylaşımı Instagram hikayesine ekleyerek esprili bir meydan okumaya imza attı.

Deniz, Buga’nın yorumuna karşılık, ‘hahaha işini elinden alıcam’ dedi. Ünlü isimlerin esprili paylaşımları kısa sürede gündem oldu.

pagecasc.webp