Bülent Cihantimur kimdir? Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli?

Bülent Cihantimur kimdir? Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli?
Birçok ünlünün estetik doktoru olan Bülent Cihantimur insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Bülent Cihantimur'un hayatını araştırıyor. Peki Bülent Cihantimur kimdir? Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli?

Bülent Cihantimur kimdir?

Estetik cerrahi alanında önemli bir isim olan Op. Dr. Bülent Cihantimur'un yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Bülent Cihantimur kimdir? Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli?

BÜLENT CİHANTİMUR KİMDİR?

Op. Dr. Bülent Cihantimur, aslen 1970 yılında Kars'ta dünyaya gelmiştir. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde plastik cerrahi alanında uzmanlık yapmış ve estetik plastik cerrahi uzmanı unvanını almıştır.

Kariyerine İngiltere St. Lawrance Hospital'da devam eden Cihantimur, daha sonra Estetik International'ı kurarak estetik cerrahi alanında önemli bir yer edinmiştir. Birçok plastik cerrahi dergisinde yayınlanan makalelere imza atan Cihantimur, aynı zamanda estetik ve kozmetik cerrahi derneklerine üye olarak da aktif bir rol üstlenmiştir.

2018 yılında Fashion Tv tarafından yılın en başarılı estetik cerrahi uzmanı ödülüne layık görülen Bülent Cihantimur, uzmanlık alanlarında öne çıkan birçok başarılı işe imza atmıştır.

Özel hayatına gelindiğinde, Cihantimur, yazar Eylem Tok ile evlenmiştir. Bu evlilikten Timur Cihantimur adında bir oğlu dünyaya gelmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar