Bülent Arınç'tan "Eski yol arkadaşı" Abdullah Gül'e çok konuşulacak sözler

Bülent Arınç'tan "Eski yol arkadaşı" Abdullah Gül'e çok konuşulacak sözler
Bülent Arınç, Habertürk'te katıldığı programda Abdullah Gül hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Arınç, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı en çok konuşulan Gül'den korkmadıklarını söyledi.

Eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un soruları yanıtladı. 

Arınç katıldığı programda Abdullah Gül hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Arınç, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı en çok konuşulan Gül'den korkmadıklarını söyledi.

İşte konuya ilişkin Mehmet Akif Ersoy'un sorularına Bülent Arınç'ın verdiği yanıtlar:

ERSOY: Sayın Kılıçdaroğlu "Gül'den ne kadar bu kadar korkuyorlar" dedi.

ARINÇ: Muharrem İnce'ye de bir cevap olabilir. AK Parti adına söyleyeyim, böyle bir şey yok. AK Parti yoluna devam ediyor.

ERSOY: Grup Başkanı olarak yaptığınız konuşmalar. Diliniz değişti mi?

"KIRGINLIK YAŞADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

ARINÇ: O konuşmalarda hiçbir zaman partizanlık yapmadım. Kendi başıma mitingler yaptım. Beraber yola çıktıklarımızı Milli Nizam'da olsa bile, Milli Selamet'te olsa bile unutmadım. Abdullah Bey'in ayrılığına fevkalade üzülüyorum. Ama şartlar bunu getirdi. Kimisi çok özel, kimisi kamuya malolmuş bunu tetiklemiş olabilir. Herşeye rağmen Abdullah Bey karşıya geçmemeliydi. Abdullah Gül konusunda kırgınlık yaşadığını düşünüyorum. Ben de partiden hükümetten ayrıldığında yalnızlığa itildim. Hakaret edenler oldu, hedef gösterenler oldu. Ben de bu kızgınlıkla birçok tweetler attım. Ama 15 Temmuz'u görünce bu liderin yanında, AK Parti'de olmak lazım dedim. Diğer arkadaşlarımız partilerini kurdular. Siyasette herkesin gönlünü almak zorundasınız. Bunu belki en iyi yaan Demirel'di. Ama o bile partisini bölünmekten kurtaramadı, Demokratik Parti çıktı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar