Bülent Arınç’tan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı kızdıracak açıklama

Bülent Arınç’tan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı kızdıracak açıklama
AKP’li Bülent Arınç düzenlendiği basın toplantısından Erzurum’da saldırıya uğrayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek verirken; ilk kez seçime girecek olan Babacan ve Davutoğlu’nun partileri hakkında da konuştu.

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP Manisa İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında Erzurum'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitingine düzenlenen taşlı saldırıya tepki gösterdi.

“HER DÜŞÜNCEYE SAYGIMIZ VAR”

Gazete Duvar'dan Can Bursalı'nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamada kullandığı "Tatlı bir rekabet" sözlerine atıf yapan eski TBMM Başkanı, "Her düşünceye saygımız var, taşla sopayla engel olmaktan kimse hoşlanmaz" dedi.

Manisa'da 10 milletvekili seçildiğini ve bunun 6'sının AKP'li olduğunu belirten Arınç, yeni dönemde daha fazlasını hedeflediklerini söyledi.

“YÜZDE 1’İ BİLE BULAMIYORLAR”

Arınç, isim vermeden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı eleştirdi: "Bakanlar Kurulu'ndan bir karar alınırdı ve ilgili bakanlıklar o kararı uygulardı. Bu kararları uygulayan bakanların 'Ben yaptım' demeleri yanlış. Bunu diyen arkadaşlarımın şahıslarına büyük saygım var ama hükumetin kararını kendi faaliyetleriymiş gibi bahsetmeleri doğru değildir. Ben yaptım diyen arkadaşlar şimdi yüzde 1'i bile bulamıyor. Ben kendilerine de söyledim, 'Gövdeden ayrılmayın' dedim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar