Bükülebilir telefon hayali gerçek oluyor! Motorola bükülebilir telefonunu tanıttı

Bükülebilir telefon hayali gerçek oluyor! Motorola bükülebilir telefonunu tanıttı
Ünlü teknoloji markası Motorola, bileği bir bileklik gibi sarabilen ve farklı özelliklere de sahip olan yeni bükülebilir telefonunu tanıttı.

Geçtiğimiz dönemde sıklıkla adı duyulan bükülebilir ve katlanabilir telefonlara bir yenisi daha eklendi. İddialı tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken telefonunu tanıta Motorola'nın ürünü dikkat çekti.

DÜNYANIN İLK GİYİLEBİLİR AKILLI TELEFONU SERGİLENDİ

Lenovo Tech World 23 etkinliğinde pek çok şirket gibi Motorola da yer aldı ve ürünlerini sergiledi. Söz konusu şirket, dünyanın ilk giyilebilir akıllı telefonu olarak isimlendirilen cihazını tanıttı.

bukulebilir22.png

İlgiyle izlenen yeni akıllı telefonun ekranı, telefon halindeyken 6,9 inçlik bir panelken, kullanıcı cihazın bir kısmını uzunlamasına büktüğünde cihaz kendisini 4,6 inç ekrana yeniden ayarlamış oluyor.

KULLANICININ KIYAFETİNE UYGUN DUVAR KAĞIDI ÖZELLİĞİ

Bunun yanı sıra giyilebilir olan cihaz, kullanıcının kıyafetini inceleyip buna uygun bir duvar kağıdı ile kaplanabiliyor.

Ünlü teknoloji firması Motorola’nın İnovasyon Araştırma Lideri Lexi Valasek, etkinlikte sahneye çıkarak cihazın kullanıcının ellerinin serbest kalmasına destek olma amaçlı bir ürün olduğunu ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar