Bu şekilde yatırım yapanlara ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan hayati uyarı: Feci arttı çok dikkat edin

Bu şekilde yatırım yapanlara ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan hayati uyarı: Feci arttı çok dikkat edin
Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, daha fazla kazanç elde etmek için farklı yöntemlere başvuran kişilere zihinlere kazınmasını istediği kritik bir uyarıda bulundu.

Ekonomi uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, para kazanma hırsının etkisiyle bilinçsiz yatırım yapan vatandaşlara X hesabından yaptığı paylaşımla önemli bir uyarıda bulunarak bu uyarısının zihinlere kazınmasını istedi.

Türkiye'nin önde gelen finans uzmanlarından Demirtaş, vatandaşları Ponzi ve Saadet Zinciri gibi yöntemlerle dolandırıcıların hedefi olmamalarına karşı uyardı.

Özgür Demirtaş, paylaşımında milyonlarca vatandaşı finansal konularda bilinçlenmeleri ve dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

FECİ ARTTI ÇOK DİKKAT EDİN

Son dönemde artış gösteren Ponzi ve Saadet Zinciri dolandırıcılığı vakalarını gündeme taşıyan Özgür Demirtaş, bu tür olaylara karşı vatandaşları uyararak, "Size piyasadaki normal getirilerin çok üzerinde getiri vaadeden kimseye inanmayın" ifadelerini kullandı.

1-001.png

Özgür Demirtaş, başka bir paylaşımında uyarılarının unutulmaması gerektiğinin ve bu önemli mesajların insanların zihinlerine iyice kazınması gerektiğinin altını çizerek, "Ponzi, Saadet Zinciri dolandırıcılığı feci derecede arttı. Size piyasadaki normal getirilerin ÇOK üzerinde getiri vaadeden hiçbir kimseye İNANMAYIN..." dedi.

2-001.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar