Yine kadın cinayeti! Bu sefer adres Sakarya: Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı

Yine kadın cinayeti! Bu sefer adres Sakarya: Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yaşanan trajik olay, bölgede derin üzüntü yarattı. Boşanma aşamasındaki bir çift arasında meydana gelen olayda, koca önce eşi ardından kendisini vurarak hayatını kaybetti.

Olay, Taşyatak Mahallesi'nde gerçekleşti. Boşanma sürecinde olan Ali Rıza Aslan, eşi Hatun Aslan'ın baba evine ziyarette bulundu. Ancak ziyaret beklenmedik bir şekilde kavgaya dönüştü. Henüz netlik kazanmayan nedenlerle çıkan tartışma sırasında Ali Rıza Aslan, önce eşi Hatun Aslan'ı daha sonra ise kendisini vurdu.

aw150441-06.jpg

Silah seslerinin duyulması üzerine olay yerine hemen sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan kontroller sonucunda, çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

aw150441-04.jpg

Jandarma ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak ve gerçekleşen trajedinin perde arkasını ortaya çıkarmak için geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Olayın sosyal medyadaki yankıları da büyük oldu. Hatun Aslan'ın son paylaşımları, yaşanan olayın ardından dikkat çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı "Yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim. Terazi var, tartı var her şeyin bir vakti var" paylaşımı, olayın ardından daha da manidar hale geldi.

aw150441-09.jpg

aw150441-03-1-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar