Bu kişilere toplu taşıma ücretsiz oldu! 2025 yılına kadar tek kuruş ödeme yapmayacaklar

Bu kişilere toplu taşıma ücretsiz oldu! 2025 yılına kadar tek kuruş ödeme yapmayacaklar
Cumhurbaşkanı resmi imzayı attı! Toplu taşıma kullanan herkes için güzel bir haber geldi. 2025'e kadar ceplerinden hiç para çıkmadan seyahat edebilecekler. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı tarafından onaylanan kararla, AFAD personeline 2025'e kadar otobüslerde ücretsiz seyahat imkanı sağlanmış oldu. Bu kararla, milyonlarca insanın kullandığı toplu taşıma araçlarının bazı kişilere ücretsiz hizmet verme politikası genişletilmiş oldu.

ÜCRETSİZ BİNECEKLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, kamu görevlilerinin genelinde ve hizmet kollarında yer alan personelin mali ve sosyal haklarına dair 2024 ve 2025 yıllarını kapsayan 7. dönem toplu sözleşme hükümleri belirlendi. Bu kapsamda, AFAD'ın taşra teşkilatı personelinin resmi üniformalarıyla bulundukları sürece toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanma hakkı tanındı.

yeni-proje-14.jpg

2025 YILININ SONUNA KADAR GEÇERLİ

AFAD'ın taşra teşkilatında çalışan, arama kurtarma hizmetlerinde görevli resmi üniformalı personel, belediyelerin toplu taşıma hizmetlerinden 31 Aralık 2025 tarihine kadar ücretsiz yararlanabileceklerdir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar