Bu kadar ağır uyku pes dedirtti! Eşi ekipleri ayağa kaldırdı

Bu kadar ağır uyku pes dedirtti! Eşi ekipleri ayağa kaldırdı
Kocaeli'nde bir kişi defalarca kapıyı çalmasına rağmen eşine ulaşamayınca ekiplere haber verdi. İtfaiye ve sağlık ekileri ile evine giden şahıs uyuyakalan karısını balkondan girerek uyandırdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde. Tavşantepe Mahallesi'nde, eşiyle iletişim kuramayan bir adam, son çare olarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Kadının kapıyı açmaması üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi.

Meydana gelen olay, Tavşantepe Caddesi üzerinde bulunan üç katlı bir apartmanın ikinci katında yaşandı. Endişelenen koca, defalarca denemesine rağmen kapının açılmaması üzerine yetkililere haber verdi. Ekiplerin tüm çabalarına rağmen içeriden bir yanıt alınamadı. Bunun üzerine eş, itfaiye ekiplerinden aldığı merdiven yardımıyla balkondan içeri girdi ve derin uykuda olan eşini uyandırdı.

Yaşanan bu olay, komşuluk ilişkilerinin ve toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlattı. Eşinin derin uykusundan endişelenerek ekipleri harekete geçiren adam, eşini sağ salim bulmanın rahatlığıyla derin bir nefes aldı. Neyse ki, olay herhangi bir sağlık sorunu veya kötü bir sonuçla bitmedi. Ekiplerin hızlı müdahalesi ve kocanın kararlı adımları sayesinde, olası bir acil durumun önüne geçilmiş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar