Bu ilçede 400 gram ekmek hala 1 liradan satılıyor

Bu ilçede 400 gram ekmek hala 1 liradan satılıyor
Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 5 yıllık faaliyetlerini gazetecilerle paylaştı.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 5 yıllık faaliyetlerini gazetecilere aktararak, Türkiye'nin en uygun fiyatlı ekmeğinin satışından kentsel dönüşüme kadar birçok önemli çalışmaya vurgu yaptı.

Bursa'nın Kestel ilçesi Belediye Başkanı Önder Tanır, 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde Merinos Göl Park'ta basın mensuplarıyla buluştu. 2019'da göreve geldiklerinde 400 gram ekmeğin 1,25 liradan satıldığını, ancak kendilerinin bu fiyatı 1 liraya düşürdüğünü belirten Başkan Tanır, "Artan ham madde fiyatlarına rağmen, şu anda 400 gram ekmeği 1 TL'den hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Bin 50 dönüm arazi üzerinde kendi ekimimizle yerli ve milli tohumlardan un üretiyoruz. Bu ekmeğimizle 2 bin ailemizin aylık 2 milyon lira, yıllık ise 24 milyon lira bütçesine katkı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Tanır, 2021 yılında ilk etabını hizmete açtıkları Naim Süleymanoğlu Parkı'nın ikinci etabını 2023'te Kestellilerle buluşturduklarını ifade etti. Tanır, "25 bin metrekare alan üzerine kurulu parkımızda bin 200 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, spor alanları, oturma grupları, kaykay ve paten pisti, tenis kortu ve kapalı spor salonu bulunmaktadır" şeklinde bilgi verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar