Bu haber Şanlıurfa'dan: Bu kez zam değil indirim geldi

Bu haber Şanlıurfa'dan: Bu kez zam değil indirim geldi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son meclis toplantısında kent genelindeki içme suyu ücretlerinde önemli bir düşüşe gitme kararı aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan toplantıda, su kullanım ücretlerinde yüzde 20 oranında indirim yapılması oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis Başkan Vekili Serdar İzol'un başkanlığında gerçekleştirilen Ocak Ayı Olağanüstü Meclis toplantısında alınan bu karar, halkın talepleri doğrultusunda su ücretlerinde önemli bir rahatlama sağlamayı hedefliyor.

aw131294-03.jpg

AKPGrup Başkanvekili Faruk Bayuk, toplantıda yaptığı açıklamada, su ücretlerindeki indirim kararının, Şanlıurfa halkının taleplerini dikkate alarak alındığını belirtti. Bayuk, bu indirimin kent genelindeki vatandaşlara maddi anlamda bir avantaj sağlayacağını ifade etti.

aw131294-02.jpg

Toplantıda söz alan ŞUSKİ Genel Müdürü Sait Güllüoğlu ise maliyetler konusunda detaylı bir sunum yaparak, Şanlıurfa'nın suyu en uygun kullanan büyükşehirler arasında yer aldığını vurguladı. Güllüoğlu, alınan bu kararın sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda hayata geçirildiğini ve suyun daha erişilebilir hale getirilmesini amaçladığını ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar