Bu görüntünün adresi Türkiye! Gören bir daha baktı! Kamyonun önünde oturan o kadın...

Bu görüntünün adresi Türkiye! Gören bir daha baktı! Kamyonun önünde oturan o kadın...
İstanbul Sultanbeyli'de çekilen görüntü hem görenleri hayrete düşürdü hem de Türkiye'de kısa sürede gündem oldu. Renkli anların yansıdığı görüntülerde yeni evlenen bir çift gelin arabası olarak bir tırı tercih etti. Tır şoförü olan damat düğün konvoyunu da tırlarla oluşturdu.

BU GÖRÜNTÜNÜN ADRESİ TÜRKİYE!

Bu görüntüler İStanbul Sultanbeyli''de çekildi. Yunus Emre ve Yüsra Dalkılıç çiftinin düğün arabaları tır oldu. Tır şoförü olan Yunus Emre Dalkılıç düğün konvoyunu da tırlarla oluşturdu.Ortaya ise çok renkli görüntüler çıktı. Gören dönüp bir daha baktı. 
 

Görenler şaştı kaldı

Damat Yunus Emre Dalkılıç, nikah töreni için kız almaya giderken gelin arabası olarak şoförlüğünü yaptığı tırı kullandı. Erkek tarafı, gelin arabası olan tır ile kız evine gitti. Ardından çift, nikah salonuna doğru giderken, düğün konvoyuna damadın arkadaşları da tırlarıyla eşlik etti. Renkli anlara sahne olan düğün konvoyunun caddede kornalar çalarak tur atması görenleri şaşkına çevirdi.

Yunus Emre ve Yüsra Dalkılıç çifti, çok mutlu olduklarını dile getirdi. Tır şoförlüğü yapan damat Yunus Emre Dalkılıç, "Çok mutluyum. Böyle bir güzel günde sevenlerim ve akrabalarım yanımda olduğu için hepsine teşekkür ederim" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar