Bu düğünde damat yok! Gelin kendi kendisiyle dünyaevine girdi, balayına çıktı

Bu düğünde damat yok! Gelin kendi kendisiyle dünyaevine girdi, balayına çıktı
Sosyal medya fenomeni olarak tanınan Kübra Aykut kendisiyle evlendi. “Beni hak eden yok” şeklinde konuşan ve kendi kendine düğün yapan Aykut, gelinliğinden düğün arabasına kadar her şeyi eksiksiz şekilde hazırladı.

Bu düğünde damat yok! Kendi kendisiyle evlenen gelin, balayına da çıktı

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, kendi kendisiyle dünyaevine girdi. Gönlüne göre damat adayı bulamayan 28 yaşındaki Aykut, sadece tek taşını seçmekle kalmayıp tüm altın ve takılarını da aldı. Ayrıca düğünüyle ilgili hiçbir detayı atlamayan isim gelinlik giydi, arabasını süsletti, davetiyeyi de bastırdı. Konvoyun önünü kesenlere zarf bile dağıttığı görülen fenomen, bol oynamalı ve takı töreninin de gerçekleştiği bir düğün hazırlattı.

"AİLEM BENİ VERMEYE KIYAMIYORDU, TAMAM DEDİLER"

Fenomen isim Show Haber'e konuşarak “Damat yoktu, aday da yoktu. Gelin arabasının arkasına ‘Kızlar üzülmeyin, damat yok’ yazdırdım. Zaten ailem beni vermeye kıyamıyordu, onlar da tamam dedi” ifadelerini kullandı.

BALAYINA DA ÇIKTI

Arkadaşlarıyla eğlenmek amacıyla bu düğünü gerçekleştirdiğini ifade eden isim, “Tüm arkadaşlarımın düğününe gittim, hepsine takımı taktım. Çok eğlendim, ‘Neden benim düğünüme gelmesinler’ dedim ve düğün yapmaya karar verdim. Herkes epey şaşırdı, son dakikaya kadar ‘Damat nerede’ diye soruyorlardı. Damat yok! Deli ruhlu bir insanım, çok da şaşırmadılar” şeklinde konuştu.


Fenomen isim, ayrıca horonlu ve halaylı gerçekleşen düğünün ardından balayına da çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar