Bu da oldu! 5 yıldızlı otelde para ödemeden 603 gece kaldı

Bu da oldu! 5 yıldızlı otelde para ödemeden 603 gece kaldı
Hindistan'da bir adam, 5 yıldızlı otelde para ödemeden 603 gece kaldı. Delhi polisi olay hakkında dolandırıcılık soruşturması başlattı.

AFP'nin aktardığına göre Ankuş Dutta, Delhi Havalimanı yakınındaki Roseate House adlı otele 30 Mayıs 2019'da giriş yaptı. Bir gecelik ödeme yapan Dutta'nın sonraki gün otelden çıkış yapması gerekiyordu. Ancak Dutta, otel yetkilileri 603 gün sonra olayı fark edene kadar mekanda kaldı. Otelden 22 Ocak 2021'de ayrılan adam, arkasında 5 milyon rupilik (yaklaşık 1,5 milyon TL) borç bıraktı.

Dutta'nın bazı çalışanlara rüşvet vererek kayıtları değiştirttiğinden şüphelenen Roseate House yöneticileri, bu kişileri komplo, sahtecilik ve dolandırıcılıktan polise şikayet etti. Yetkililer, "Ödenmemiş borçları gizlemek için hesaplar tahrif edildi" dedi. Yaşananlar Delhi polisine 24 Mayıs'ta bildirilse de yerel medyada dün gündem oldu. Adı açıklanmayan bir polis memuru, Indian Express'e şöyle konuştu:

Otel kurallarına göre, bir misafirin otele 50 bin rupiden (yaklaşık 15 bin TL) fazla borcu varsa, personelin üstlerini bilgilendirmesi ve ödeme için misafiri zorlaması gerekiyor. Ancak bu yapılmadı. Henüz olayla ilgili kimsenin yakalanmadığı duyuruldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar