Bu belediyede en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu

Bu belediyede en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi'nde şirket işçilerini kapsayan toplu iş sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte en düşük işçi maaşının 35 bin lira olarak belirlendiğini açıkladı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi'nde şirket işçilerini kapsayan toplu iş sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte en düşük işçi maaşının 35 bin lira olarak belirlendiğini açıkladı. Başkan Çetin, yaptığı konuşmada, bu rekor düzeydeki maaşla ilgili olarak, "Ne yapsam sizin hakkını ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun" ifadelerini kullandı.

aw145771-01.jpg

Çukurova Belediyesi ile Genel İş Sendikası 2 Nolu Şube arasında imzalanan toplu iş sözleşmesine göre en düşük işçi maaşının 35 bin lira olarak belirlenmesi, Başkan Çetin'in konuşmasında büyük önem taşıdı. Çetin, işçilere duyduğu minnettarlığı dile getirirken, onların emeklerinin büyük bir paya sahip olduğunu vurguladı.

aw145771-03.jpg

Başkan Soner Çetin, konuşmasında belediyenin borç batağından kurtarılması sürecine de değindi. 2014 yılında göreve geldiklerinde önemli bir borç yüküyle karşı karşıya olduklarını belirten Çetin, ancak işçilere hiçbir zaman kısmadıklarını ve dürüstçe belediyeyi yönettiklerini ifade etti. Ayrıca, belediyenin borcunu sıfırlamış, her yıl birçok proje ve etkinlik gerçekleştirmiş bir yapıya dönüştürüldüğünü aktardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar