Brad Pit'in özel yaşamına ilişkin her şey...

Brad Pit'in özel yaşamına ilişkin her şey...
Dünyaca ünlü iki yıldız Brad Pitt ve Angelina Jolie, ayrıldıktan sonra bile hayatları merak edilen iki isim. 

Herkes onların hayatlarına kimlerin gireceğini merak eder oldu. Jolie'nin adı şarkıcı The Weeknd ve eski eşi Jonny Lee Miller ile anıldı. Brad Pitt'in ise Alia Shawkat ve Alman model Nicole Poturalski ile çıktığı ileri sürüldü. Shawkat ile sadece arkadaş olduğunu savundu Pitt. Poturalski ile ilişki iddiaları ise ne doğrulandı ne yalanlandı. İkili birlikte görüntülendi ama Nicole Poturalski'nin evli olduğu ve kocasına döndüğü haberleri basına yansıdı. Özetle o dönemden bu yana Pitt ne biriyle görüntülendi ne de adı aşk söylentilerine karıştı

ÖZEL BİRİYLE UZUN SÜRELİ İLİŞKİ İSTİYOR

Pitt'in özel hayatı ve Angelina Jolie'den bir sonraki sevgilisinin kim olacağı merak edilirken US Weekly'ye konuşan bir arkadaşı Pitt'in "özel biriyle" tanışmayı beklediğini ama yeniden flört konusunda bazı tereddütleri olduğunu söyledi.

DEDİKODU OLMADAN BİRİYLE KAHVE BİLE İÇEMEZ

Dergiye konuşan bu kaynak Brad Pitt'in, uzun süreli bir ilişki yaşayacağı birini aradığını belirtti. Ama şunları da ekledi: " Sorun şu ki Brad bu süreçten nefret ediyor ve haklarında dedikodu yapılmadan biriyle nasıl kahve içmeye gideceğini bile bilmiyor. "

AİLESİNE VE İŞİNE ODAKLANDI

Pitt'e yakın bu kaynak Brad Pitt'in aşk hayatının kamu tarafından sıkı sıkıya incelendiğinin farkında olduğunu ve bu yüzden şu sıralar altı çocuğuna, yardım faaliyetlerine ve işine odaklandığını da sözlerine ekledi.

TÜM SORUNLARINI GERİDE BIRAKMAK İSTİYOR

Bu arada bazı iddialara göre Brad Pitt bir süredir Angelina Jolie ile altı çocuklarının velayeti konusunda yasal bir mücadele içinde. Aşk hayatında yeni bir sayfa açmadan önce de bütün bu sorunları geride bırakmak istiyor.

ÖZEL HAYATI HEP HAREKETLİYDİ

Brad Pitt, şöhrete ulaştığı günden bu yana aşk hayatı hep meraklı bakışları üzerinde topladı. Bu da sebepsiz değildi tabii. Hayatına hep gösteri dünyasının ünlü ve güzel kadınları girdi. Onun Sinema dünyasına adım atıp dikkat çekmeye başladıktan sonra hayatına giren ilk tanınmış kişi Shalane McCall oldu. 1987 yılında Dallas dizisinde dört bölüm yer alan Pitt'in bu ilişkisi o dönemde eleştiri konusu da olmuştu. Çünkü McCall henüz 15 yaşındaydı.

BRAD TERK EDİLDİ

Brad Pitt, bu kısa ilişkinin ardından 1987 ile 1988 arasında şarkıcı Sinitta ile romantik bir ilişki yaşadı. Fakat Pitt, Thelma ve Louise adlı filmle şöhreti yakalamadan önce Sinitta onu terk etti.

BOKSÖR KOCASI ONU YATAKTA YAKALADI

1989 yılında Pitt, Robin Givens'ın rol aldığı Head of the Class adlı komedi dizisine konuk oyuncu oldu. Aralarında bir ilişki başladı. Fakat bu ilişki, Givens'ın o dönem evli olduğu Mike Tyson'ın onları yatakla yakalamasından sonra bitti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar