Boşanma aşamasındaki eşinini sokak ortasında bıçakladı

Boşanma aşamasındaki eşinini sokak ortasında bıçakladı
Beylikdüzü'nde boşanma aşamasında olan Murat B., eşi Şeyda Nur B.'yi sokak ortasında bıçakladı. Olay yerinden kaçan eş gözaltına alındı.

Beylikdüzü'nde boşanma sürecinde olan bir kadın eşi tarafından saldırıya uğradı. Boşanma aşamasında olan Murat B., eşi Şeyda Nur B.'yi sokak ortasında bıçakladı. Olay, Adnan Kahveci Mahallesi'nde meydana geldi.

EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI

Boşanma sürecinde olan çift, iddiaya göre buluşmak üzere Küçükçekmece'de karşılaştıktan sonra Beylikdüzü'ne döndü. Ancak, sokak ortasında tartışma başladı ve tartışma kısa sürede şiddete dönüştü. Murat B., yanında taşıdığı bir bıçakla eşi Şeyda Nur B.'yi defalarca bıçakladı.

SALDIRGAN EŞ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olayı gören çevre sakinleri, hemen müdahale etmeye çalıştı. Ancak, Murat B. engel olunmasına rağmen eşini bıçaklamaya devam etti. Bu anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Şeyda Nur B. ağır yaralanırken, Murat B. olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine geldi ve Murat B.'yi aynı caddede gözaltına aldı. Yaralı Şeyda Nur B. ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar