Borsa İstanbul’da gong o şirket için çaldı

Borsa İstanbul’da gong o şirket için çaldı

Limak Şirketler Grubu'nun bir parçası olan Limak Doğu Anadolu Çimento, bugün gerçekleştirilen gong töreninin ardından Borsa İstanbul'da "LMKDC" koduyla resmi olarak işlem görmeye başladı.

Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzı, büyük bir ilgiyle karşılandı ve yatırımcılardan gelen 4,4 kat talep ile tamamlandı. Bu önemli olayı kutlamak ve işlemlere resmi olarak başlamak için Borsa İstanbul'da bir gong töreni düzenlendi. Limak Doğu Anadolu Çimento'nun hisseleri, törenle birlikte Borsa İstanbul'un Yıldız Pazarı'nda "LMKDC" koduyla işlem görmeye başladı.

Halka arzın liderliğini Halk Yatırım'ın üstlendiği Limak Doğu Anadolu Çimento, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamasıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Gong törenine, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Limak Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Bacaksız, Yönetim Kurulu Üyeleri Batuhan Özdemir, Serdar Bacaksız ve Limak Çimento CEO’su Erkam Kocakerim gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına aracılık eden Halk Yatırım yöneticileri ve birçok davetli de törende yer aldı.

Limak Doğu Anadolu Çimento, 14-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen talep toplama sürecinde yurt içindeki 3,3 milyon yatırımcıya ulaşarak başarılı bir halka arz gerçekleştirdi.