Borcunu ödeyemediği için günlerdir elektrik ve suyunun olmadığını söyledi: Yine de Erdoğan dedi

Borcunu ödeyemediği için günlerdir elektrik ve suyunun olmadığını söyledi: Yine de Erdoğan dedi
Sosyal medyada yayınlanan bir sokak röportajında bir vatandaşın, borcunu ödeyemediği için 4 gündür elektrik ve sularının kesik olduğunu söylediği fakat “ben AKP'ye oy verdim” dediği anlar dikkat çekti.

ÖZGE SIVAS/GÜNBOYU

Sokak röportajları zaman zaman halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Vatandaşlar artık ekonomik şartlardan oldukça bunalmış durumda. Yüksek enflasyonla beraber alım gücünün azalması vatandaşı sıkboğaz ediyor.

Youtube’da yayınlanmak üzere Kendine Muhabir isimli kanalda kayda alınan bir sokak röportajında vatandaş hem ekonomik şartların kötü olduğunu ve geçinemediğini söylerken hem de oyunu AKP’ye vermek pişman olmadığını ifade etti.

Vatandaş, "Ben AKP'ye oy verdim. Her zaman verdim. Yok, pişman değilim. 4 gündür suyum, cereyanım kesik. Çocuğum, çocuğum susuz, elektriksiz. Ödeyemiyorum, vallahi bu durumdayım. Gece gündüz ağlıyorum. Ne dış güçleri ya? Biraz ucuzluk yapsın, millet geçinsin" dedi.

Muhabirin "Gene oy vereceksiniz" Sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Veririm, veririm. Eğer yalan konuşuyorsam Allah beni buradan oraya götürmesin. Ne yardım alması. Vermiyor, gidiyorsun kaymakamlığa, 'Yürü git', valilik... Yine düşüneceğiz ama gene oy vereceğiz."

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar