Bomba iddia! Hadise ile Kaan Yıldırım ayrılığının arkasında Ebru Gündeş mi var

Bomba iddia! Hadise ile Kaan Yıldırım ayrılığının arkasında Ebru Gündeş mi var
Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım geçtiğimiz günlerde ayrılmışlardı. O ayrılığın perde arkasında Ebru Gündeş olduğu ortaya çıktı.

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadıkları iddia edilen Hadise, kısa süre önce Kaan Yıldırım ile ilişkiye başlamıştı. 

Son olarak, birbirini Instagram'dan takipten çıkaran ve birlikte yer alan tüm karelerini silen çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Evlilik yolunda giden aşk bitti ama dedikodular bitmedi.

KAAN YILDIRIM EBRU GÜNDEŞ'İ ARADI

Aşkının adının Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı şeklinde anılmasından sonra Kaan Yıldırım olup biteni öğrenmek için Ebru Gündeş'i aradı. Yıldırım, Gündeş ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra hemen ilişkisine son noktayı koydu.

Beyaz Magazin'de yer alan iddiaya göre; Kaan Yıldırım ile Hadise ilişkisinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş var.

Kaan Yıldırım en sonunda çıkan haberlerin detaylarını öğrenmek için dayanamadı ve Ebru Gündeş'i aradı. Gündeş bildiği tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaştı. Yıldırım, duyduklarından sonra Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar