Bolu'da türbe ziyaretinde anahtar kavgası: Silahla ateş etti

Bolu'da türbe ziyaretinde anahtar kavgası: Silahla ateş etti
Bolu’da Hayrettin-i Tokadi Türbesi'nde anahtarını kaybeden bir kişi ile görevli arasında başlayan gerginlik, yumruklu sopalı kavgaya dönüştü. Bir kişi, kavgayı durdurmak için belindeki tabancayı çıkartarak havaya ateş açtı. Tarafların yakınlarının da karıştığı kavga, türbeye dua etmeye gelen diğer vatandaşların araya girmesiyle sonlandırıldı.

Merkeze bağlı Elmalık köyünde bulunan Hayrettin-i Tokadi Türbesi'ne sabah saatlerinde ziyaret için gelen bir kişi, ev ya da iş yeri anahtarını kaybedip yetkililerden yardım istedi.

Bir süre sonra, ismi öğrenilemeyen kişi, türbe görevlisinin yanına gidip yeniden anahtarını sordu. Görevli, anahtar için hoparlörlerden anons yapıldığını ve bulununca haber verileceğini söyledi. İkili arasında tartışma başladı.

t1.jpg

Tartışma, daha sonra sopalı yumruklu kavgaya dönüştü. Diğer görevlilerin ve anahtarını kaybeden kişinin yakınlarının da karışmasıyla kavga büyüdü.

t2.jpg

KAVGAYI BİTİRMEK İÇİN ATEŞ ETTİ

Taraflar birbirlerine tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı. Bu sırada, türbeyi ziyaret etmeye gelen bir vatandaş, kavgayı sonlandırmak için belindeki tabancayı çıkarıp havaya 2 el ateş açtı. Türbeyi ziyarete gelen diğer vatandaşların da müdahalesiyle kavga sonlandırıldı. Taraflar birbirinden şikayetçi olmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar