Bolu'da akıllara durgun veren olay: Kafede oturan müşteri "çakmağım yok" deyince, silahıyla ateş açtı

Bolu'da akıllara durgun veren olay: Kafede oturan müşteri "çakmağım yok" deyince, silahıyla ateş açtı
Bolu'da bir kafede meydana gelen olay, akıllara durgunluk getirdi. Müşteriye çakmağı olup olmadığını soran saldırgan, 'çakmağım yok' cevabı alması üzerine silahına davranarak ateş açtı.

Bolu'da bugün öğleden sonra saatlerde bir kafede dehşet anları yaşandı. Bir kişi, belindeki silahını çıkartarak havaya ateş açtı. Olay nedeniyle kısa süreli korku ve panik yaşanırken, olay yerinden kaçan silahlı saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan, emniyet güçlerinin silahlı saldırganla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

Bolu'da bir kafede oturan müşteriye çakmak soran silahlı saldırgan, "çakmağım yok" cevabını alınca silahla havaya 2 el ateş etti.

aw089996-03-1.jpg

'ÇAKMAĞIM YOK' DEYİNCE SİLAHINA DAVRANDI

Olay, saat 15.00 sıralarında Tabaklar Mahallesi Albay Sokak üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafede oturan bir müşteriye, yoldan geçen bir silahlı şahıs, çakmağının olup olmadığını sordu.

Müşteri tarafından “çakmağım yok" cevabıyla karşılaşan ismi henüz öğrenilemeyen silahlı saldırgan, belinde bulundurduğu silahı çıkararak ateş etti.

aw089996-02-1.jpg

'BENİ BULAMAYACAKSINIZ' DEYİP HAVAYA ATEŞ AÇTI

Silahıyla bir el ateş ettikten sonra kaçmaya başlayan şahıs, kaçtığı esnada "Beni bulamayacaksınız" diyerek havaya bir el daha ateş etti. Silah sesleri üzerine sokakta panik yaşandı.

aw089996-01-1.jpg

İNCELEME BAŞLATILDI

Olayda yaralanan olmazken, silahlı şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar