Bolu'da ailesinin ulaşamadığı şahıs evinde ölü bulundu

Bolu'da ailesinin ulaşamadığı şahıs evinde ölü bulundu
Bolu'da ailesinin kendisinden haber alamadığı 54 yaşındaki Turgut Arıkan, evinde ölü bulundu.

Bolu'nun Tabaklar Mahallesi'nde meydana gelen üzücü olayda, ailesi tarafından telefonla ulaşılamayan 54 yaşındaki Turgut Arıkan, evinde hayatını kaybetti.

Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte aile fertleri büyük üzüntü yaşadı. Olay, Karakoç Sokak'ta gerçekleşti. Öğle saatlerinde iş yerinden göğüs ağrısı şikayetiyle ayrılan Turgut Arıkan'a ailesi ulaşamayınca endişe yaşadı.

Evde kapının iç kısmında anahtarın takılı olduğunu fark eden aile, kapıyı açamayarak Arıkan'ın içerde olduğunu düşündü. Durumu hemen yetkililere bildiren aile, yakınlarının yardımıyla eve girdi.

Evde hareketsiz bir şekilde yatan Turgut Arıkan'ı bulan aile fertleri büyük bir şok yaşadı. Hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Turgut Arıkan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Arıkan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

bolu1.jpg

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. Turgut Arıkan'ın ani ölümü, ailesini ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu. Ailenin acılı sürecinde, komşuları ve çevresindekiler de destek olmaya çalışıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar