Bolu Dağı’nda kar yağışı arttı

Bolu Dağı’nda kar yağışı arttı
Bolu Dağı'nın D-100 karayolu ve Anadolu Otoyolu üzerinde gerçekleşen kar yağışı, yeşil alanlarda 15 santimi aşan bir kar kalınlığına neden oldu.

Bolu Dağı, D-100 karayolu ve Anadolu Otoyolu geçişlerinde akşam saatlerinde artan kar yağışıyla birlikte karayolları ekipleri seferber oldu.

Gün boyunca hafif yağan kar, akşamın ilerleyen saatlerinde etkisini artırarak yolları beyaza bürüdü. Karayolları ekipleri, ulaşımın sağlıklı bir şekilde devam etmesi için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına hızla başladı.

Bolu Dağı'nın Ankara ve İstanbul yönlerindeki ulaşım, karayolları ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde aksamadan sürdü.

Ekipler, D-100 karayolu ve Anadolu Otoyolu geçişlerinde yoğun çaba harcayarak yolların açık kalmasını sağladı. Ayrıca, kar yağışının etkisiyle birlikte polis ekipleri de yol güzergahları üzerinde denetimlerini artırdı. Bolu Dağı bölgesindeki kar yağışının neden olduğu olası ulaşım sorunlarına karşı alınan tedbirler, hızlı müdahale ve koordinasyonla etkili bir şekilde uygulanmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar