Blok3 kimdir? Blok3'ün gerçek adı nedir? Blok3'ün şarkıları neler?

Blok3 kimdir? Blok3'ün gerçek adı nedir? Blok3'ün şarkıları neler?
Son zamanlarda birçok kişi tarafından rapçi Blok3'ün hayatı ve gerçek adı merak edilmeye başlandı. İnsanlar internette Blok3'ü araştırıyor. Peki Blok3 kimdir? Blok3'ün gerçek adı nedir? Blok3'ün şarkıları neler?

Blok3 kimdir?

Genç rap sanatçısı Blok3, genç dinleyiciler arasında büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda. Giderek artan popülerliğinin ardından insanlar Blok3'ün gerçek adını ve hayatını merak etmeye başladı. Peki Blok3 kimdir? Blok3'ün gerçek adı nedir? Blok3'ün şarkıları neler?

BLOK3 KİMDİR?

Gerçek adı Hakan Aydın olan Blok3, müzik kariyerine "Mahalle" adlı single'ıyla başladı ve ardından "Okey Okey", "Woum Baby", ve "Patlat" gibi parçalarıyla müzik listelerinde üst sıralara yükselerek geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Gerçek adı Hakan Aydın olan Blok3 15 Ağustos 2002 tarihinde dünyaya geldi. Kocaeli, Gebze'de yaşayan ünlü rapçi Blok3 "Mahalle", "Okey Okey", "Woum Baby", ve "Patlat" gibi parçalarıyla popülerliğini arttırmıştır.

Blok3 "Patlat", "Ciro", "Woum Baby", "Vur", "Dacia", "Okey Okey", "Yallah", "Wow" ve "Freestyle#1" gibi şarkılarıyla ise gençler arasında popülerlik kazanmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar