Bitmedi caniliğiniz! Sokak köpeğini sıcak suyla yaktılar

Bitmedi caniliğiniz! Sokak köpeğini sıcak suyla yaktılar
Hayvanlara yapılan işkence ve caniliğin sonu gelmezken Büyükçekmece’de sokak köpeğine yapılanlar “Bu nasıl vicdansızlık” dedirtti.

Büyükçekmece'de bir sitede, hayvanseverler tarafından beslenen bir sokak köpeği vücuduna kaynar su dökülerek acımasız bir saldırıya maruz kaldı.

Olay, geçtiğimiz hafta Büyükçekmece'deki bir sitede gerçekleşti. Özlem Taşer, site çevresinde bulunan sokak köpeklerinden birinin vücudunda ciddi yaralarla bulunduğunu fark etti. Hemen köpeği Beylikdüzü'nde bulunan bir veteriner kliniğine götürdü. Burada veteriner hekimler, köpeğin vücuduna kaynar su döküldüğünü belirledi.

aw199900-03.jpg

BAŞKA BİR KÖPEĞİ DE YAKTILAR

Olay karşısında büyük bir şok yaşayan Taşer, köpeğin tüm bakımlarını üstlenirken aynı sitede daha önce başka bir köpeğe de benzer bir saldırının yapıldığı ortaya çıktı.

aw199900-01.jpg

“BU YAŞANAN İKİNCİ OLAY”

Bu acı olayı anlatan Taşer, "Şoka girdik diyebilirim. Canı çok acıyordu, nereye kaçacağını bilemiyordu. Daha önce de bir başka köpeğe aynı şey yapılmıştı. Bu yaşanan ikinci olay. Biz site sakinlerinden şüpheleniyoruz. Kim olduğunu bilmiyoruz. İstenilmiyor bu köpekler." ifadelerini kullandı.

aw199900-02.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar