Birand Tunca kimdir? Birand Tunca kaç yaşında, nereli? Birand Tunca'nın annesi neden vefat etti?

Birand Tunca kimdir? Birand Tunca kaç yaşında, nereli? Birand Tunca'nın annesi neden vefat etti?
Kavak Yelleri dizisinde Ramazan karakteri ile tanınan Birand Tunca'nın annesi hayatını kaybetti. Bu haberin ardından birçok kişi Birand Tunca'nın hayatını ve annesinin neden hayatını kaybettiğini araştırmaya başladı. Peki Birand Tunca kimdir? Birand Tunca kaç yaşında, nereli? Birand Tunca'nın annesi neden vefat etti?

Birand Tunca kimdir?

Ünlü oyuncu Birand Tunca annesini kaybetti. Üzücü haberi oyuncu kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. bu kararın ardından birçok kişi internette Birand Tunca'yı araştırmaya başladı. Peki Birand Tunca kimdir? Birand Tunca kaç yaşında, nereli? Birand Tunca'nın annesi neden vefat etti?

BİRAND TUNCA KİMDİR?

Birand Tunca, 5 Ekim 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuş Türk dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Oyunculuk tutkusuyla küçük yaşlarda tanışan Tunca, eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

Oyunculuk serüvenine 2014 yılında 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde canlandırdığı Bisol karakteriyle adım atan Birand Tunca, daha sonra Show TV'de yayınlanan ve başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisiyle geniş kitlelerin dikkatini çekti.

Dış dünyasında dengeli görünmesine rağmen, iç dünyasında oldukça dengesiz olduğunu ifade eden Tunca, ciddi anlamda obsesif bir yapısı olduğunu belirtmiştir. Ancak bu özelliğini dezavantajdan avantaja çevirmek için çaba göstermiştir.

Oyunculuk kariyerindeki diğer projeleri arasında 'Kavak Yelleri', 'Yunus Emre', 'Mehmetçik Kut’ül Amare', 'Erkenci Kuş' ve 'Aşk Oluversin Gari' yer almaktadır.

BİRAND TUNCA'NIN ANNESİ NEDEN VEFAT ETTİ?

Birand Tunca'nın annesi Yasemin Sözen uzun zamandır kanserle mücadele ediyordu. Yasemin Sözen kanserden dolayı hayatını kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar