Bir Pakistanlı tacizci skandalı daha! Buna dur diyecek kimse yok mu? 

Bir Pakistanlı tacizci skandalı daha! Buna dur diyecek kimse yok mu? 
İstanbul'da, yolda yürüyen kadınların görüntüsünü çekip sosyal medya hesabından paylaşan Pakistan uyruklu bir kişi sosyal medyada büyük tepki topladı.

BİR PAKİSTANLI TACİZCİ SKANDALI DAHA!

İstanbul''da Pakistan uyruklu bir şahıs, cep telefonuyla gizlice çektiği kadınların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaçak yollarla Türkiye''ye girmeye devam eden sığınmacıların kadınlara yönelik tacizleri devam ediyor. Pakistan uyruklu bir sığınmacı İstanbul''da yolda yürüyen iki kadının videosunu çekip sosyal medya hesabından yayınladı. “umairaltaf8” kullanıcı adlı Pakistan uyruklu şahsın gönderilerini gören kullanıcılar, olaya büyük tepki gösterdi.

"HEMEN SINIR DIŞI EDİLSİN" ÇAĞRISI

Kısa sürede elden ele dolaşan videoyla ilgili birçok sosyal medya kullanıcısı bahsi geçen şahıs için emniyet görevlilerine hemen yakalanarak sınır dışı edilmesi çağrısında bulundu.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU!

Öte yandan geçtiğimiz günlerde metrolarda ve sokaklarda gördüğü kadınlarını gizlice kayda alan bir sığınmacının paylaşımları büyük tepki toplamış ve sınır dışı edilmesi için çağrı yapılmış ve akabinde Pakistan uyruklu şahsın sınır dışı edildiği açıklanmıştı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar