Bir grup sığınmacı genç kadının eteğini açıp taciz etti: Fransa'da skandal görüntüler

Bir grup sığınmacı genç kadının eteğini açıp taciz etti: Fransa'da skandal görüntüler
Fransa'da bir Suriyeli sığınmacının çocuk parkında bıçakla dehşet saçmasının üzerinden bir gün geçmeden yeni bir skandal ortaya çıktı. Bir grup sığınmacı, markete giren genç kadının eteğini kaldırarak taciz etti. Sığınmacılar taciz görüntülerini kameraya kaydedip sosyal medyada paylaştı.

Umut Can Halavart / Günboyu

Türkiye ile yapılan Geri Kabul Anlaşması sayesinde milyonlarca sığınmacıyı topraklarından uzak tutan Avrupa, ev sahipliği yaptığı az sayıdaki sığınmacı ile adeta kültür savaşı veriyor.

Geçtiğimiz günlerde Fransa Annecy'de bir parkta anaokuluna giden çocukları hedef alan bıçaklı saldırganın Suriyeli sığınmacı olduğu ortaya çıkmış, söz konusu saldırıda 2 yetiştin 4 çocuk bıçaklanarak yararlanmıştı. Çocuklardan üçünün durumunun ağır olduğu aktarılırken Fransa'dan yeni bir sığınmacı skandalı geldi.

ETEĞİNİ KALDIRIP KAHKAHALARLA GÜLDÜLER

Fransa'da arkadaşıyla markete giren genç bir kadın, ne olduğunu anlamadan sığınmacıların tacizine uğradı. Kadının eteğini yukarı çekerek iç çamaşırını telefon kamerasına kaydeden tacizci grup, söz konusu taciz eylemini kahkahalarla kutladı.

taciz3.jpg


"ZAVALLI FRANSIZ KIZLARI GÖÇMENLER İÇİN SADECE BİR OYUNCAK"

Söz konusu taciz görüntüleri sosyal medyada Fransızlar tarafından büyük bir öfkeyle karşılanırken, çok sayıda hesap "Zavallı Fransız kızları göçmenler için sadece bir oyuncak" diyerek tepki gösterdi.

Yaşanan son hadiselerin ardından binlerce Fransa vatandaşı, sığınmacılara karşı bireysel silahlanma yoluna gidilmesini öneriyor.

twit1.jpg

FRANSIZLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Yaşanan bıçaklı saldırı ve taciz olaylarının ardından mültecileri protesto etmek için sokaklara dökülen Fransız halkı, "Teröriste ölüm, mülteciler dışarı" sloganları attı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar