Binnur Kaya'dan nostaljik paylaşım... Herkesi duygulandırdı!

Binnur Kaya'dan nostaljik paylaşım... Herkesi duygulandırdı!
Güzel Günler dizisinde Kıymet karakterine hayat veren ünlü oyuncu Binnur Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Ünlü isim ile çocukluk yıllarına ait bir fotoğraf karesini paylaştı.

Hem oyunculuğuyla hem de başarılarıyla adından söz ettiren Binnur Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla takipçilerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Şimdilerde 50 yaşında olan başarılı oyuncu, Yeşilçam''ın usta isimlerinden olan Filiz Akın''ın da yer aldığı bir fotoğraf karesini paylaştı.

"GÜZEL ÇOÇUKLARDIK, GÜZEL HAYALLER KURAN"

Güzel Günler dizisinde Kıymet karakterine hayat veren Binnur Kaya paylaşımında, "Bu fotoğraf çocukluğumun en değerli hazinelerinden… Hayallerimi hayranlıkla seyre daldığım zamanlardan… Gönülden sevdiğin her insanla, her şehirle yolun kesişir, bundan eminim. Çocukluğumun hazineleri, bugünümün kıymetlileri… Güzel çocuklardık, güzel hayaller kuran… Çocukluğumuza, bugünümüze, hayallerimize selam olsun…” notunu paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan o kareye Yeşilçam''ın efsane isimi Filiz Akın da kayıtsız kalamadı.

Filiz Akın ise, “Çok teşekkürler bu güzel paylaşım beni çok duygulandırdı. Hem mutlu etti hem de sevgi mesajı ameliyatlı kulağımın acısına iyi geldi. Daha hızlanır iyileşmem” yorumunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar